Verkiezingsdebat Kleine Kernen Berkelland

zondag 25 februari 2018

De kleine kernen van Berkelland: Rekken, Beltrum, Geesten, Gelselaar, Haarlo, Noordijk en Rietmolen hebben de handen ineen geslagen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. De thema’s die in onze kernen spelen zijn immers nagenoeg gelijk. Daarom ook hebben wij de lijsttrekkers van alle politieke partijen gezamenlijk uitgenodigd voor een verkiezingsdebat waarin zij onderling de degens zullen kruisen over de voor ons zo belangrijke thema’s Wonen, Onderwijs, Buitengebied en Voorzieningen. Elk thema zal ingeleid worden met een overzicht van wat er speelt waarna aan de hand van een stelling wordt gedebatteerd. Aan het eind van de avond kunt U dan voor Uzelf de balans opmaken welke partij het best Uw belangen behartigd.

Het debat zal plaats vinden op donderdag 8 maart aanstaande in de Dorps Accomodatie Rietmolen(DAR) aan de Pastor van Everdingenstraat 66 A, de aanvang is 20 uur.

Wij verwachten die avond bezoekers vanuit alle zeven kernen, de pers, diverse kandidaten van de politieke partijen en andere geïnteresseerden waarmee het een indrukwekkend gebeuren zou kunnen worden. Eens te meer reden om aan te schuiven in de DAR.

Gezien de te verwachten drukte verzoeken wij U zich vooraf aan te melden bij het secretariaat van Gemeenschap Rietmolen:
gemeenschaprietmolen@hotmail.com


Terug naar overzicht