Ondernemers


Beats+Music

Beats+Music is de lespraktijk van Joren Strijbos en Nardi Strijbos- Hilhorst. Ze bieden drumlessen en saxofoonlessen aan. Door hun ervaring in het onderwijs zijn ze in staat om lesstof op diverse manieren aan te bieden en zo goed in te spelen op de betreffende leerling. Daarnaast maakt samenspelen een belangrijk deel van hun lespraktijk uit. Tevens verzorgen ze peutercursussen en zijn er diverse mogelijkheden voor workshops. 
 

Beeldhouwatelier en Beeldentuin 't Oosterhof

Kom ook genieten op 't Oosterhof. Wij onthalen je graag op ons heerlijke hof om te genieten, of je nu kunst komt maken of kunst komt kijken. U kunt bij ons terecht voor Workshops Beeldhouwen, de Beeldentuin, Open atelierdagen, Theaterdagen voor kids enz


Bik Sound

Biksound V.O.F. Geluidverzorging. Biksound verzorgt geluid en licht voor kleine en middelgrote evenementen, maar ook voor Uw vergaderingen, feestjes, openingen,
 

Bovenschutte

Deze meubelmakerij is specialist in de restauratie van antieke meubelen. Ook voor de levering van kastanjehoutproducten en landelijke hekwerken en poorten kunt u terecht bij Bovenschutte. 


Café Florijn

In ons Café bent u van harte welkom voor een kopje koffie, ijsje of consumptie. U kunt in het Restaurant genieten van een goede ambachtelijk bereidde maaltijd, en bij mooi weer is het op het terras heerlijk toeven, en geniet u van het mooie landelijke uitzicht. 


Diepvriesman

Diepvriesman Bert Hondorp Gelselaar bezorgd diepvriesproducten bij u aan huis. Voor meer info kunt u mailen naar diepvriesman(at)gelselaar(punt)nl


Edelweiss Gelselaar

De slogan "Allround in muziek voor een vrolijk publiek" vertelt in één zin de doelstelling van Edelweiss Gelselaar


Erve Brooks

Pannenkoekenboerderij Erve Brooks en museumboerderij Erve Brooks Niehof. Met een buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, speelhoek, Avonturenpad, huifkartocht, klootschieten, vogel/boogschieten etc. hoeft u zich niet te vervelen.

 

Guido Bogert

Guido Bogert fotografie is gespecialiseerd in bedrijfsreportages, digitale beeldbewerking en huwelijks- en portretfotografie. 
 

Kinderopvang het Ooievaarsnest Gelselaar

Het Ooievaarsnest biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van zes weken tot en met 12 jaar waarbij het accent op buiten en de natuur ligt. De zorg is verdeeld over drie sectoren: kinderdagverblijf, peutergroep en de buitenschoolse opvang
 

Adfizi

Voor advies, belastingaangifte of uw complete boekhouding. Gespecialiseerd in het midden en kleinbedrijf.
 

Landgoed Hilhorst

Landgoed Hilhorst kent een lange geschiedenis als boerderij met bossen en natuur. Er kunnen nu op afspraak groepen ontvangen worden voor een presentatie of een excursie. 
 

Marijke van Epen

Kaartweven, bandweven en oorspronkelijke weeftechnieken 
 

Schuppen recreatie

Vakantieboerderij met vakantiehuisjes, camping met ruime comfortplekken en gezellig ingerichte familiehuizen. Daarnaast is er een grote indoor kinderboerderij en diverse speelplekken buiten, dus ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.
 

Stichting Financieel Sterk

De Stichting heeft als hoofddoel: het in een heel vroeg stadium voorkomen van financiële problemen. Financieel sterk zet in op preventie, vóórdat de schuldhulpverlening in zicht komt. Financieel Sterk is geen nieuwe instantie maar een open en dynamisch samenwerkingsverband van financieel hulpverleners en externe partners. Ze werken nauw samen met de Voor Mekaar Teams in Berkelland


Zorgboerderij Olthof

Olthof Melkvee & Zorgboerderij is het bedrijf van Gerrit en Dinie Voortman. Het bedrijf ligt in het prachtige groene buitengebied van Gelselaar, net buiten de dorpskern.
De zorgboerderij bied kleinschalige dagbesteding aan die is verweven met het melkveebedrijf