Zomerfeest 2022OPGAVEFORMULIER PLAYBACK GELSTERSFEEST 27 AUGUSTUS 2022

Beste mensen uit Gelselaar en omstreken,

Zoals jullie met de ledenvergadering hebben meegekregen gaan we dit jaar de playback van ons zomerfeest op de zaterdagavond iets anders invullen.

Dit jaar gaan we werken met een open inschrijving. Dat wil zeggen, de deelnemers mogen bestaan uit een vriendengroep, een groep met familie, een groep met schoolvrienden, een groep uit je buurt, een groep vrienden van de keet, enz. enz. Wel moet er op één of andere manier met ten minste één deelnemer binding zijn met Gelselaar.

De playback act mag maximaal 10 minuten duren, dit is inclusief op- en afbouw van het podium. Het mooiste is dat men het houdt bij een playback nummer van maximaal 2,5 à 3 minuten. Hierbij kunnen wij als Oranje Vereniging Gelselaar de avond mooi vullen met een mooi aantal acts.

Aanmelden kan door middel van het invullen van onderstaande gegevens en dit dan via de mail  muziekcommissieOVG@gmail.com voor woensdag 6 juli 2022 naar ons te sturen. Bij veel interesse moeten wij om het programma goed te laten verlopen keuzes gaan maken in de hoeveelheid acts die we een podium kunnen bieden. Hierbij gaan wij uit van de volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Zoals we ook tijdens de ledenvergadering hebben aangegeven gaan we wanneer een act als buurt inschrijft deze met voorrang een plek in de lijst geven.

Naam van de groep:
Contactpersoon groep (voor- en achternaam en telefoonnummer en mailadres):
Playback nummer (titel en duur act):
Deelnemers (voor- en achternaam):

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  10.  

Dan kunnen wij als OVG bekijken of er eventueel geen dubbele inzendingen in zitten, zodat wij dit op tijd kunnen terugkoppelen naar de betreffende deelnemers.

Graag zien we jullie aanmeldingen tegemoet!

Oranje Vereniging Gelselaar