Nieuws


Optredens kinderen groep 1 t/m 6 G.A. v.d. Lugtschool

maandag 4 juli 2022

Feest! Aanstaande donderdag 7 juli van 17:00 tot 18:00 uur gaan de leerlingen van groep 1 t/m 6 optredens verzorgen in Gelselaar. Dmv een wandeling komt u langs verschillende spectaculaire optredens. We verzamelen om 17:00 uur op het schoolplein. Komt u ook?!

Lees verder

Werkgroep Begraafplaats Gelselaar (WBG)

maandag 4 juli 2022

Hierbij wat korte informatie over de huidige activiteiten van de Werkgroep Begraafplaats Gelselaar (WBG)

Lees verder

Kokken in de grote kökken

maandag 4 juli 2022

“Kokken In De Grote Kökken; juli komt te vervallen!! 

Lees verder

JdB avond 8 juli

maandag 4 juli 2022

Komende vrijdag, 8 juli 2022, gaan we weer boulen. We hopen dat de weergoden ons weer goed gezind zijn en dat we de hele avond buiten kunnen zijn.
We spelen 2 tegen 2. Kom je ook?

Lees verder

Gelsterse Hooli-gans

vrijdag 1 juli 2022

De Vaderdag en Moederdag cadeautjes zijn super geworden! Veel papa’s en mama’s waren er blij mee. En wat hebben jullie genoten van de 1e wandelvierdaagse van Gelselaar. Top dat jullie bijna allemaal de shirtjes aan hadden die we samen gemaakt hebben. Het zijn erg mooie creaties geworden.

Lees verder

JdB avond 17 juni

maandag 13 juni 2022

Aanstaande vrijdag, 17 juni 2022, staat er weer een JdB-avond op het programma. Het wordt mooi weer en we hopen dat het die avond lang warm blijft. Prima omstandigheden voor een avondje gezelligheid in Gelster. We spelen 2 tegen 2. Ben je er ook bij?

Lees verder

Presentatie Herbestemming Boerderij de Weerd

dinsdag 7 juni 2022

Op woensdagavond 15 juni vindt in het Dorpshoes Gelster de presentatie plaats van de herbestemming van de “Boerderij de Weerd”. De boerderij bevindt zich aan de Bevervoordestraat, beschikt over een rijke historie en heeft eeuwen zijn dienst bewezen als boerderij

Lees verder

Opgave Playback Zomerfeest

woensdag 1 juni 2022

Zoals jullie met de ledenvergadering hebben meegekregen gaan we dit jaar de playback van ons zomerfeest op de zaterdagavond iets anders invullen. Dit jaar gaan we werken met een open inschrijving. Dat wil zeggen, de deelnemers mogen bestaan uit een vriendengroep, een groep met familie, een groep met schoolvrienden, een groep uit je buurt, een groep vrienden van de keet, enz. enz. Wel moet er op één of andere manier met ten minste één deelnemer binding zijn met Gelselaar.

Lees verder

Brede stroom inzendingen Poëziefestival Gelselaar

maandag 30 mei 2022

Niet alleen uit allerlei plaatsen in Nederland, maar ook uit België, Duitsland en Zuid-Afrika zijn al inzendingen binnengekomen voor de dichtwedstrijden van het Poëziefestival Gelselaar, dat op zaterdag 8 oktober wordt gehouden. Het thema dit jaar is ‘mijn taal’. Gedichten kunnen tot 1 augustus worden ingezonden

Lees verder

23e Singels en Essen Wandeltocht

maandag 30 mei 2022

Zondag 12 juni organiseren we weer een wandeltocht in ons mooie Gelselaar. Afstanden: 5 km, 10 km, 15 km, 20 km en 30 km. Vooral de 30 km is een prachtige route en een goede oefening voor de Barchemse 4-daagse of de Nijmeegse 4-daagse

Lees verder

Efkes stille staon bie…..

maandag 30 mei 2022

Begraafplaats Gelselaar (WBG) organiseert vrijdagavond 10 juni 2022 om 19.30 uur op de begraafplaats Gelselaar  weer de bijeenkomst: “Efkes stille staon bie…..”. . Een niet religieuze bijeenkomst bedoeld voor iedereen die overleden geliefden, familie of vrienden op persoonlijke wijze willen herdenken.

Lees verder

Dauwtrappen

vrijdag 27 mei 2022

Hemelvaartsdag, 26 mei 2022, vertrokken om 6.00 uur 41 mensen per auto vanaf de familie Hondorp richting Rekken.

Lees verder

Hoi jeugd van Gelselaar

woensdag 25 mei 2022

Binnenkort is de avond Vierdaagse in Gelselaar en uiteraard zijn wij als hooligans van de partij! Wij hebben een super tof idee! Hoe gaaf is het om jouw eigen T-Shirt te gaan versieren, met een door jou gemaakte tekening, die je dan kan dragen tijdens de avond Vierdaagse!

Lees verder

Jeu de Boules

maandag 16 mei 2022

Komende vrijdag, 20 mei 2022, gaan we weer (buiten) boulen. Ben je er ook bij?
We spelen 2 tegen 2. Bij minder dan 20 personen gaat de avond NIET door; dus neem je familie, buren en vrienden ook mee. Hoe meer mensen, hoe gezelliger.

Lees verder

Eurovisiesongfestival met Excelsior Gelselaar

vrijdag 13 mei 2022

Zaterdag 21 mei, een week na de finale van het Eurovisiesongfestival 2022, laat muziekvereniging Excelsior Gelselaar haar publiek het songfestival door de jaren heen herbeleven.

Lees verder

Ontdek Gelster

donderdag 28 april 2022

Een verrassende ontdekkingstocht per fiets in- en rondom Gelselaar. Je komt op plekjes waar je normaal gesproken niet komt. Leuke activiteit voor inwoners van Gelselaar, zeker voor de 'nieuwe' inwoners ook erg interessant.

Lees verder

Poolbiljart toernooi gaat niet door

donderdag 21 april 2022

Het poolbiljart toernooi van a.s. vrijdag 22 april gaat, ivm te weinig opgave, niet door

Lees verder

Koningsdag 2022

woensdag 20 april 2022

Komende week is het weer zover, Koningsdag! We hebben weer een leuk programma samengesteld voor jullie, met natuurlijk het klootschieten in de ochtend en een gezellige muzikale middag met Edelweiss Gelselaar en Disco Kings! Tot dan!

Lees verder

Gaanzepraötje

vrijdag 8 april 2022

Het Gaanzepraötje van april 2022 staat online

Lees verder

PAASVUUR 2022

woensdag 6 april 2022

Op 1ste paasdag 17 April word het paasvuur in Gelselaar weer ontstoken. We vertrekken om 20.00 uur bij Cafe Florijn samen met de Muziekvereniging Excelsior .

Lees verder

Dauwtrappen

maandag 4 april 2022

Hemelvaartsdag donderdag 26 mei 2022 gaan we voor de 57e keer dauwtrappen in Gelselaar.

Lees verder

Sosjaal op zoek naar nieuwe dirigent

maandag 4 april 2022

Ken of ben jij een dirigent die ons gezellige koor wil leiden? Of wil je samen met ons komen zingen? Meld je dan bij Erna Wanink

Lees verder

Jeugdcommissie de Hooli-gans laat weer van zich horen!

maandag 4 april 2022

Op 1e Paasdag zullen we op ludieke wijze afrekenen met de vervelende Corona periode. Nieuwsgierig geworden? Loop dan allemaal met ons mee, achter Excelsior aan, naar het Paasvuur!

Lees verder

Songfestivalconcert Harmonie en Malletband Excelsior

maandag 4 april 2022

Muziekvereniging Excelsior Gelselaar presenteert op zaterdag 21 mei “Eurovision Song Contest” met live zang!  Een afwisselende avond vol herkenning voor jong en oud. De muzikanten maken er samen met zanger Freek van Hasz en zangeres Marieke van Weelden een feestje van.

Lees verder

Poolbiljarttoernooi Dorpshoes Gelster

maandag 4 april 2022

Kom eens weer een avondje gezellig poolbiljarten voor dames en heren op vrijdagavond 22 april 2022

Lees verder