Zomerfeest 2017


Foto's

Het is maandag avond 28 augustus 19:00 uur. De rust is weer volledig terug gekeerd in Gelselaar.
Wat hebben we een geweldig mooi Gelsters feest 2017 gehad!

Het was een drukke week met op maandag de start van het opbouwen om vervolgens op donderdagavond af te trappen met sponsor uurtje en het keizerschieten.

Vrijdag ochtend namen de kinderen de tent over om deze vervolgens 's avonds na de mooie optocht weer terug te geven aan de ovg. Het vogel schieten en gooien kon beginnen en de bandleden van Lead on tour zorgden ervoor dat het dak er compleet af ging.

De zaterdag middag hebben we weer de traditionele spelletjes gedaan. Zaterdagavond was het ultieme hoogtepunt met de musical 80 jaar gelselaar. Hier kunnen soldaat van oranje of de lion king nog iets van leren.
De avond werd rockend afgesloten door de band "Livin Room".

Zondag werd er weer traditioneel begonnen met de kerkdienst wat opgevolgd werd door het fruhshoppen met half gas en Bas en Mientje. De tent was wederom afgeladen vol en het was mega gezellig.

En dan is het maandag ochtend 8:00 uur. Het feest is geweest en het opruimen moet beginnen. Na een dag hard werken met de crew en de geweldige vrijwilligers is het terein om 19:00 uur weer leeg en is het enige aandenken aan het gelster feest de drank lucht die zich zoekend over het terein verplaats.

OVG bedankt alle vrijwilligers en bezoekers voor het afgelopen weekend. Het was aldermachtig prachtig!!!!! Tot 2018!!!!