Dorpsböke


De bibliotheek dichtbij huis

De Dorpsböke is te vinden in de G.A. van der Lugtschool, ook tijdens schooltijd op donderdag van 9 tot 10 uur ben je van harte welkom.

De Dorpsböke heeft de indeling veranderd; nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken. De boekencollectie wordt opnieuw beoordeeld en waar nodig aangepast.

Misschien is het nog niet bij iedereen bekend, maar de Dorpsböke heeft ook een mooie collectie boeken voor volwassenen en veel Groot-Letter boeken te leen. Elk kwartaal wordt er een nieuwe jeugd boeken top 12 en een volwassenen top 3 aangeschaft.

Iedereen kan boeken lenen bij de Dorpsböke. Als je lid bent van de BOA of als je lid bent van de dorpsböke mag je lenen. Kinderen kunnen gratis lid worden van de BOA en volwassenen kunnen een pasje krijgen na een eenmalige bijdrage aan de dorpsböke. Je kunt 3 boeken per keer lenen, de leentermijn is 3 weken.

De openingstijden van de Dorpsböke zijn:

  • maandag: 15.30 uur tot 16.30 uur
  • donderdag: 09.00 uur tot 10.00 uur

Tijdens de schoolvakantie is de dorpsböke gesloten.

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de uitleen. Op de donderdagmorgen komen o.a. de kinderen van school boeken lenen.

Neem voor informatie contact op met één van de leden van de werkgroep: Christine Arfman, Patricia Harderwijk, Wouter Hogenkamp, Yolanda Schaepman en Albert ten Have.

Het mailadres van de dorpsböke is: dorpsbokegelselaar@gmail.com