Zomerfeest 2023Foto's

Zomerfeest Gelselaar 2023

Wat hebben we weer een geweldig mooi Gelsters feest gehad met de aftrap op donderdagavond met de sponsor avond. Het was een gezellige, wat de voorbode van een gezellig weekend zou zijn.
Op de vrijdagochtend hebben de school kinderen een super gezellige ochtend gehad op het schoolfeest en dat hebben ze 's avonds mooi afgesloten met een mooie optocht door de straten van Gelselaar.

      
De avond begon helaas een beetje vochtig tijdens het vogelschieten/gooien maar werd toch mooi afgesloten met Johan Voskamp als Koning, Alice Bos als koningin, Beau Draaijer als jeugdprins schieten en Quinten ter Meer voor de 2de keer als jeugdprins vogel gooien. Toen ging het feest in de tent helemaal los onder de muzikale leiding van de band Broadway. Gelukkig voor sommigen, hebben we de foto's nog.

       

     

Op zaterdagochtend ontwaakte Gelselaar zich rustig en maakte iedereen zich op voor de zeskamp. Hier werd op het scherpst van de snede gestreden voor de sportieve winst!

     

        

     

Zaterdagavond was er weer de playback avond! Dit was een avond waarop de buurten zichzelf hebben overtroffen. Olderwets playbacken zoals playbacken hoorde te zijn met 6 geweldige optredens waar geen verliezers waren. De avond werd vervolgens vol gas afgesloten met DJ Sander Scheperman die de tent nog even volledig op z'n kop zette.

   

   

   

Zondagochtend werd natuurlijk in de tent weer begonnen met de kerkdienst met optredens van Sosjaal.

   

Na de kerkdienst even snel een kop koffie en dan snel een goed plekje zoeken want Bas en Mientje stonden te popelen om alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar weer even door te nemen. De middag werd afgesloten door de muzikale klanken van Edelweis en de tent word goed op de kop gezet. Om 16:00 werd het Gelsters feest afgesloten en werd het op andere plekken nog lang onrustig.