Koningsdag


Foto's van koningsdag 2018 staan in het fotoalbum

Vrijdag 27 april

Wat hebben we weer een mooie koningsdag 2018 achter de rug. Om 8:30 uur zijn de vlaggen gehesen en hebben wij ons klaar gemaakt voor onze jaarlijkse klootschiet competitie. Wat een geweldige opkomst was er weer en er werd fanatiek geworpen over het mooie parcour met de vaste stop bij Bert Geerdink.

Na terug komst bij florijn hadden Rita en Jan de halve hanen, schnitzels en de patat klaar staan zodat de hongerige buikjes snel gevuld konden worden.

Om 13:00 uur was het al weer tijd voor de volgende activiteit. De wel bekende OVG koningsdag fietstocht! Wij waren echt blij verrast met de gigantische opkomst voor de fietstocht en er moest nog even snel extra vervoer voor de fietsen geregeld worden. Na wat passen en meten is het circus richting Buurse vertrokken om daar van een geweldige fietstocht te genieten. Natuurlijk was er weer gezorgd voor een natje en droogje. Rond de klok van 17:30 kwam het hele circus weer aan in gelselaar.

Vanaf deze kant iedereen bedankt die dit mogelijk hebben gemaakt.

Wij hebben genoten van deze geweldige dag en we hopen dat jullie dat ook hebben gedaan. En voor die gene die niet is mee geweest, je hebt echt wat gemist!! (Maar bekijk de foto's)

Iedereen bedankt!! Zonder jullie was/is dit niet mogelijk !!

Oranjevereniging Gelselaar