Koningsdag 2018

woensdag 21 maart 2018

Programma:

  • klootschieten
  • fietstocht ohne grenzen
  • uutblaozen

Nog even en dan is het weer Koningsdag.

De OVG is van plan er een mooie dag van te maken met activiteiten voor jong en oud. Wij hopen dan ook dat u allemaal zult meedoen.

We beginnen weer met het traditionele klootschieten waaraan ook de kinderen van de basisschool mee kunnen doen.
In verband met het middagprogramma beginnen we dit jaar iets eerder. Vanaf 9.00 uur begint het inschrijven voor het klootschieten. Na afloop van het klootschieten eten we natuurlijk met z’n allen een halve haan en is er voor de kinderen een aangepast menu. Vanwege het middagprogramma is om 12.00 uur de prijsuitreiking voor het klootschieten!

In de middag organiseren wij een fietstocht ohne grenzen. Gaat u mee de grenzen verleggen? U wordt om 13.00 uur verwacht bij cafe Florijn waar de fietsen worden opgeladen zodat wij tijdig kunnen vertrekken.
Wij verwachten omstreeks 18.00 uur weer terug te zijn en indien gewenst kunt u dan onder het genot van een glaasje nog even gezellig napraten over de fietstocht.

De OVG heeft er zin in……U komt toch ook op 27 april?

Programma
Vanaf 9.00 uur tot 9.30 uur gelegenheid tot inschrijven voor het klootschieten bij café Florijn.
Voor kinderen van de onderbouw is er een aangepaste route, kinderen van de bovenbouw kunnen dezelfde route lopen als de volwassenen.
De kosten voor het ochtendprogramma bedragen € 7,50 voor leden, € 10,00 voor niet leden en € 2,50 voor kinderen van de basisschool.

Na het klootschieten kunt u de gebruikelijke halve hanen eten (kinderen van de basisschool krijgen patat i.p.v. een halve haan). Om 12.00 is de prijsuitreiking zodat wij weer tijdig kunnen beginnen met het middagprogramma.

Om 13.00 uur fietsen opladen en inchecken voor de bus zodat wij tijdig kunnen vertrekken richting Buurse.
Omstreeks 14.00 uur verwachten wij aan te komen bij het vertrekpunt in Buurse waar wij op de fiets zullen stappen voor een mooie fietstocht door het grensgebied met onze oosterburen.
De fietstocht is ongeveer 17 km lang en kent een rustpunt waarbij u een consumptie kunt kopen.

Omstreeks 17.00 uur verwachten wij bij het eindpunt te zijn en zullen de fietsen weer opgeladen worden en volgt het inchecken voor de terugreis naar ons mooie Gelselaar.
Rond 18.00 uur verwachten wij weer terug te zijn in Gelselaar en eindigt het officiële deel van Koningsdag. U kunt vanaf dat moment natuurlijk nog wel onder het genot van een drankje gezellig napraten bij cafe Florijn.

De kosten voor het middagprogramma bedragen € 1,- voor kinderen van de basisschool en € 2,50 voor hen die ouder zijn.De OVG is niet aansprakelijk voor schade en letsel aan personen en/of goederen. Deelname aan de activiteiten is op eigen risico.


Terug naar overzicht