Agenda - vrijdag 10 juni 2022

T-Shirt versieren met de Gelsterse Hooli-gans

vrijdag 10 juni 2022

Locatie: Dorshoes Gelster

Binnenkort is de avond Vierdaagse in Gelselaar en uiteraard zijn wij als hooligans van de partij!
Wij hebben een super tof idee! Hoe gaaf is het om jouw eigen T-Shirt te gaan versieren, met een door jou gemaakte tekening, die je dan kan dragen tijdens de avond Vierdaagse! Super chill! 

De datum dat we dit gaan doen is vrijdagmiddag 10 juni bij het dorpshoes. t.z.t komt er een bericht met tijden. We zouden graag willen weten welke kinderen er mee doen.Jij doet toch ook mee?opgeven kan via ( liwoeltjes@live.nl)

 “Efkes stille staon bie….”

vrijdag 10 juni 2022 (19:30

Locatie: Begraafplaats Gelselaar

Werkgroep Begraafplaats Gelselaar (WBG) verzorgt, in overleg met de gemeente Berkelland,  sinds 2016  het onderhoud van de begraafplaats in Gelselaar.

Het streven van WBG is om de begraafplaats meer te laten zijn dan alleen een plaats waar je komt om een graf te bezoeken. Een plek waar je graag even in alle rust wilt en kunt zijn als in een park, onder de kolossale prachtige bomen.  In feite een “brug tussen dood en leven”. Een plek waar je samen met anderen eventueel herinneringen kunt delen.

In dat kader organiseert deze werkgroep vrijdagavond 10 juni 2022 om 19.30 uur op de begraafplaats Gelselaar  weer de bijeenkomst: “Efkes stille staon bie…..”.

Twee jaar kon deze activiteit van de WBG helaas i.v.m. corona niet doorgaan. Met gedichten, muziek en zang organiseert de werkgroep voor iedereen die dit wil een sfeervolle bijeenkomst.
“Efkes stille staon bie…..” is een niet religieuze bijeenkomst en bedoeld voor iedereen die overleden geliefden, familie of vrienden op persoonlijke wijze willen herdenken. Ook als deze niet op de begraafplaats Gelselaar liggen of elders verstrooid zijn. Medewerking zullen verlenen: WBG, Jaap en Jopie Nijstad, gedichten voorlezers, het “Tempelteam” o.l.v. Mirjam Leuverink-Kossink en popkoor “SoSjaal” o.l.v. Rosanne Post-Sprick.
Ook zal er in het kort aandacht geschonken worden aan oorlogsslachtoffer Leendert Rooiman.

De werkgroep zorgt voor zitplaatsen en ontvangt u deze vrijdagavond 10 juni om 19.30 uur graag met een kop koffie/thee en een programmaboekje.

Werkgroep Begraafplaats Gelselaar