“Efkes stille staon bie….”

vrijdag 10 juni 2022 (19:30

Locatie: Begraafplaats Gelselaar

Werkgroep Begraafplaats Gelselaar (WBG) verzorgt, in overleg met de gemeente Berkelland,  sinds 2016  het onderhoud van de begraafplaats in Gelselaar.

Het streven van WBG is om de begraafplaats meer te laten zijn dan alleen een plaats waar je komt om een graf te bezoeken. Een plek waar je graag even in alle rust wilt en kunt zijn als in een park, onder de kolossale prachtige bomen.  In feite een “brug tussen dood en leven”. Een plek waar je samen met anderen eventueel herinneringen kunt delen.

In dat kader organiseert deze werkgroep vrijdagavond 10 juni 2022 om 19.30 uur op de begraafplaats Gelselaar  weer de bijeenkomst: “Efkes stille staon bie…..”.

Twee jaar kon deze activiteit van de WBG helaas i.v.m. corona niet doorgaan. Met gedichten, muziek en zang organiseert de werkgroep voor iedereen die dit wil een sfeervolle bijeenkomst.
“Efkes stille staon bie…..” is een niet religieuze bijeenkomst en bedoeld voor iedereen die overleden geliefden, familie of vrienden op persoonlijke wijze willen herdenken. Ook als deze niet op de begraafplaats Gelselaar liggen of elders verstrooid zijn. Medewerking zullen verlenen: WBG, Jaap en Jopie Nijstad, gedichten voorlezers, het “Tempelteam” o.l.v. Mirjam Leuverink-Kossink en popkoor “SoSjaal” o.l.v. Rosanne Post-Sprick.
Ook zal er in het kort aandacht geschonken worden aan oorlogsslachtoffer Leendert Rooiman.

De werkgroep zorgt voor zitplaatsen en ontvangt u deze vrijdagavond 10 juni om 19.30 uur graag met een kop koffie/thee en een programmaboekje.

Werkgroep Begraafplaats Gelselaar

 


« Terug