Agenda - maandag 8 augustus 2022

Zomer in Gelderland in Gelselaar

maandag 8 augustus 2022 (17:30

Locatie: groene hart Gelselaar

De Zomer in Gelderland-karavaan stopt dit seizoen op 15 verschillende plekken in Gelderland. Een van die plekken is Gelselaar, de eerste uitzending van dit seizoen op maandag 8 augustus zal vanaf het groene hart, tegen over het Dorpshoes Gelster, uit Gelselaar komen.
 

Hopelijk wordt het weer een feest als vanouds! Iedereen is welkom om bij de uitzending van 8 augustus te komen kijken en het Gelselaarse team aan te moedigen. Wil je bij de uitzending zijn? Kom dan vanaf 17:30 naar het groene hart in Gelselaar om het team te steunen! 

Gelselaar staat 8 augustus gedurende de gehele dag in de schijnwerpers. Zo is er overdag ook een radioverslaggever en doet Omroep Gelderland op de verschillende social-media-kanalen verslag vanuit Gelselaar. Zomer in Gelderland heeft een eigen Facebookpagina waar alles te volgen is. “We beginnen de dag met het uitdelen van de dagopdracht. Dat gebeurt om 9:30 uur op de plek waar in de avond de uitzending is. Om 18.20 uur sluiten we de dag af met die live-uitzending op TV Gelderland, waarin onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ worden onthuld”. Zegt Judith Leusink van Omroep Gelderland.