Agenda - vrijdag 29 april 2022

Vrijwilligersavond werkgroepen van Gelselaars Belang

vrijdag 29 april 2022 (20:00 t/m 22:30 uur)

Locatie: Dorpshoes Gelster

De coronatijd lijkt voorbij en gelukkig starten er weer veel activiteiten. In de afgelopen jaren hebben diverse werkgroepen zich ondanks de coronaperikelen blijvend ingezet voor ons dorp.

Zo is er iedere donderdagochtend letterlijk veel leven op de begraafplaats. Jaarlijks terugkerende activiteiten als paasvuur en 5 december vragen blijvend aandacht. Meer op de achtergrond zorgen mensen ervoor dat de Dorpsböke gevuld is met boeken en de AED blijft kloppen. Duurzaamheid, dorpsvisie, senioren, podium…ook hier zetten mensen zich voor in. En in het voorjaar en zomer kunnen wandelaars terecht op gemaaide (klompen)paden. Na de afgeslankte Kerstmarkt van 2021 wordt er al weer hard gewerkt aan editie 2022. Tussendoor zien we ook nog HooliGans in ons Ganzengat. En tot slot zijn er mensen die zich inzetten voor de lokale gedrukte en sociale media.

Het bestuur van Gelselaar Belang vindt het dan ook de hoogste tijd werkgroepsleden en ondersteuners van GB uit te nodigen voor een borrel op 29 april. Als dank en ook om de onderlinge kontakten live aan te halen. Hapjes en drankjes regelt het bestuur van GB.

De betrokken werkgroepen en personen zijn inmiddels uitgenodigd. Deelname aan deze avond graag doorgeven aan Jan Buist, secretaris van Gelselaars belang: gelselaarsbelang@gelselaar.nl