Agenda - donderdag 11 april 2019

Inloopbijeenkomst herinrichting Gelselaar

donderdag 11 april 2019 (17:00 t/m 19:00 uur)

Locatie: Dorpshoes Gelster

Uitnodiging inloopbijeenkomst herinrichting Gelselaar

Vanaf dinsdag 23 april a.s. gaan wij, Wegenbouw Lansink B.V, in opdracht van de gemeente Berkelland starten met de herinrichtingswerkzaamheden in Gelselaar.

De herinrichting omvat grond-, riolerings- en verhardingswerk aan de Diepenheimseweg, Dorpsstraat, Schoolstraat, Meester Krebbersstraat, Pastorieweg, Driessenweg en een deel van de Van Bevervoordestraat. Om u meer over deze werkzaamheden te vertellen organiseren wij een inloopbijeenkomst.

Inloopbijeenkomst donderdag 11 april
Graag nodigen wij u uit voor onze inloopbijeenkomst. Tijdens deze inloopmiddag / -avond kunt u kennis maken met ons projectteam en vertellen wij u meer over onze aanpak, de planning en de fasering. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook meer vertellen over uw bereikbaarheid.
Tijdens deze bijeenkomst zullen naast het projectteam van Wegenbouw Lansink B.V. ook medewerkers van de gemeente Berkelland aanwezig zijn.

Wilt u alvast meer informatie?
Kunt u niet aanwezig zijn en wilt u alvast informatie over dit werk of wilt u vooraf info met ons delen, neem dan contact op met onze omgevingsmanager, dhr. Bart van der Neut. U kunt Bart bereiken op het volgende emailadres b.vanderneut@lansink-wegenbouw.nl.
Ook kunt u Bart bellen op het nummer 06-23854902.

Wanneer: Donderdag 11 april 2019
Tijdstip: van 17:00 uur tot 19:00 uur
Locatie: Dorphoes Gelster, Pastorieweg 10 Gelselaar