Kerstmarkt

zaterdag 17 december 2022 (16:00 t/m 21:00 uur)

Locatie: Gelselaar

Kerstliefhebbers opgelet! Ben jij fan van alles wat met kerst te maken heeft en houd je van knusse winterse gezelligheid? Kom dan op zaterdag 17 december 2022 tussen 16.00 en 21.00 uur naar de kerstmarkt in Gelselaar.

Voor elk wat wils op de kerstmarkt
Op de kerstmarkt rondom de Dorpsstraat staan ruim 30 kramen goed gevuld door lokale ondernemers. Van handgemaakte houten lampen tot Achterhoekse wijnen en van wol van Alpaca’s tot kleurrijke kerstdecoratie. Muziekvereniging Excelsior verkoopt vanuit Dorpshoes Gelster tweedehands speelgoed en boeken. Trek gekregen? Wandel naar het gezellige café Florijn voor een glühwein of warme snack, met zorg bereid door kokkin Rita Bakker. Of verzorg je innerlijke mens bij een van de andere eet- en drankkramen. Toneelvereniging De Eendracht voert die dag het toneelstuk Kroamschudd’n in Mariaparochie meerdere keren op. Dit dolkomische stuk is geschreven door Herman Finkers en is als het ware een ‘levende kerststal’. Daarnaast zijn er optredens van popkoor SoSjaal en van andere lokale verenigingen.

Wensboom
In de aanloop naar kerst denken we vaak aan onze dierbaren. Misschien ken jij iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Doe dan een wens en wie weet gaat deze in vervulling. Onze prachtig versierde wensboom staat in de weide tegenover Dorpshoes Gelster. Koop hier op zaterdag 17 december tijdens de kerstmarkt een wensbal voor 2 euro en doe een wens voor een dierbare. Een aantal wensen laten we in vervulling gaan. Wie weet die van jou wel!

 

 


« Terug