Opening Kerstdorp

zaterdag 10 december 2022

Locatie: Gelselaar

Kerstliefhebbers opgelet! Ben jij fan van alles wat met kerst te maken heeft en houd je van knusse winterse gezelligheid? In december 2022 organiseert Gelselaars Belang het Kerstdorp Gelster. Ons al zo mooie dorp wordt dan in kerstsfeer gehuld en omgetoverd tot een gezellig kerstdorp met van alles erop en eraan.

Kerstdorp Gelster opent op 10 december. Bij de wensboom (die er ook dit jaar weer is) tegenover het Dorpshoes wordt Kerstdorp Gelster rond 19.30 uur geopend door een speciale gast. Daarna brengt een regionaal projectkoor en -ensemble onder leiding van Lotte Sieverink ons vanaf 20.00 uur alvast in kerststemming in de Waterstaatskerk (vol=vol).

Vanaf dat moment is het dorp in kerstsfeer verlicht en kun je een bijzondere verlichte kersttaferelenwandeling doen. Op diverse plekken in Gelselaar hebben inwoners in hun tuin, oprit of voor het raam kersttaferelen gemaakt. Ze zijn verlicht, zodat je ze ook ’s avonds kunt bekijken – en dat is eigenlijk nog veel mooier. De plattegrond met de kersttaferelen kun je vanaf 10 december downloaden op de site  www.kerstdorpgelster.nl of op Instagram (@kerstdorpgelster). Je wandelt dan van kersttafereel naar kersttafereel in de kern van Gelselaar. 

Op zaterdag 17 december tussen 16.00 - 21.00 uur wordt de kerstmarkt georganiseerd. We hebben allerlei activiteiten in petto: een kerstmarkt met kramen van lokale ondernemers en muzikale- en theateroptredens. Benieuwd naar het hele programma? Kijk dan op de website www.kerstdorpgelster.nl.

 

 


« Terug