Najaarsuitvoering de Eendracht

zaterdag 6 november 2021

Locatie: Gelselaar

Najaarsuitvoering 6 en 13 November

"Aalbers Antiek en Brocante"    is een blijspel geschreven door Evelien Evers.

D'r gebeurt altijd wat in de Antiek en Brocante winkel van Alfons en Trudie Aalbers. Koopjesjagers, eerleke en minder eerleke personen passeren de revue. Mensen die wat te koop aanbieden of zichzelf in de aanbieding doen. Familieleden die 'problemen' komt besprekken en ruzies uitvechten. Met sommige leden van de familie ku'j gin doen hebb'm. Ze bunt er over uit om zich te verrieken over 'n andermans rugge, ten koste van alles en iederene. Het sprekwoord zegt: "Met de familie ku'j goed wandelen maar slecht handelen". Maor met sommigen leden van de familie is dat wandelen nog niet te doen. 

De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn te Gelselaar op zaterdag 6 november en zaterdag 13 november om 20.00uur. Zaterdag 13 november  is er tevens een middag voorstelling om 14.30uur.

Vanaf 16 oktober tot de dag van de voorstelling kan men kaarten à € 7,00 bestellen bij café Florijn, tel. 0545-481283. Aan de zaal kosten kaarten € 8,00 en donateurs betalen € 6,00. Basisschoolleerlingen in gezelschap van een volwassene hebben gratis toegang.

 


« Terug