Gaanzeloop 2025

zaterdag 22 maart 2025

Locatie: Sportpark de Benneker Gelselaar

De Gaanzeloop in 2025 is op 22 maart. Zie voor meer info www.egvv.nl

De OVM Gaanzeloop is een hardloopevenement voor deelnemers van alle leeftijden en elk niveau. Mede door de elektronische tijdwaarneming is het evenement interessant voor zowel de recreatieve hardlopers als voor de gevorderde prestatiesporters.

Met ouderwets mooie routes uit de vorige eeuw; door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden en wegen waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. De start en finish vinden plaats in Gelselaar, een prachtig dorp dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd.

De kortste afstand is ca. 2 km en betreft 2 ronden door het dorp Gelselaar, dit zodat de deelnemers 2x over start/finish gaan en dus maximaal aangemoedigd kunnen worden. Vervolgens is er de 5 km en de 10 km afstand door het buitengebied van Gelselaar. De langste afstand is de 16.1 km (10 Engelse mijlen), deze gaat door het buitengebied van Gelselaar en door de buurtdorp(en).

U bent van harte welkom als deelnemer of als supporter. We hopen wederom op een grote deelname en kunnen bijna niet wachten om alle hardlopers weer te mogen begroeten.

 


« Terug