Algemene informatie


Biljartvereniging Gelster is de biljartvereniging van Gelselaar. De vereniging is aangesloten bij biljartbond Lochem Goor (LoGo), de verenigingen die zijn aangesloten bij deze bond komen uit de zone rond Lochem en Goor. Biljartvereniging Gelster telt ruim 25 leden die verdeeld over drie teams wekelijks competitiewedstrijden spelen. De thuiswedstrijden worden gespeeld bij Café Florijn in Gelselaar. De speelavonden thuis zijn op donderdag- of vrijdagavond.Biljartvereniging Gelster organiseert jaarlijks twee gezellige biljarttoernooien. Namelijk het Tien over Rood Toernooi en het Schöppen Johan Toernooi.
Bij het Tien over Rood toernooi kan iedereen deelnemen, dus niet alleen biljarters maar ook niet-biljarters!  Editie 2024 is op Zaterdag 27 januari. Dit toernooi speelt iedereen individueel zijn of haar partijen.
Het Schöppen Johan toernooi is een toernooi bedoeld voor niet-biljarters. Dit toernooi wordt meestal gespeeld in de maand april. Teams met vier niet-biljarters kunnen zich opgeven.
 


Wil je meer weten over biljartvereniging Gelster, neem dan contact op met het bestuur, of kom gewoon een keertje langs bij een van de speelavonden!

Henk Berendsen (voorzitter)
Elwin Hondorp (penningmeester)
Gerrit Voortman (secretaris)

Mailadres; bvgelster@gmail.com


Voor online informatie over biljarten in het algemeen kunt u  eens kijken op de volgende website: www.bommeltje.nl/website/biljarten/. Een super intressante website waar u bijna alles over biljarten kunt vinden!