Seniorencommissie

donderdag 16 mei 2024

Seniorenmiddagen.
Voor 45 jaar terug was het bejaardenmiddag en nu gaan we voor seniorenmiddag. Nog altijd op een woensdagmiddag. Nu op de 3e woensdag van de maand. Begonnen in de Klokslag en nu in het Dorpshoes Gelster. Aan de opzet is niets veranderd. Een middag om samen te komen, een informatief of een ontspanning programma wordt er geboden. De eerste jaren was er woensdagmiddag gym en kwamen ze van de gym dan op de middag in de Klokslag.

Wie niet meer mobiel was werd gehaald en teruggebracht.  Nu zijn de senioren veel mobieler en zijn nog actief in het verenigingsleven en doen nog vrijwilligers werk. Er is nu nog een gezellig groepje maar hoe lang kunnen we verder gaan? Als er een middag een programma is wat jullie senioren wel aanspreekt, we verwelkomen jullie graag en je bent niets verplicht om elke maand aan te schuiven. De middag begint om 14.30 en we proberen tegen 16.45 af te sluiten.

 De kosten zijn € 7,00 per persoon. Indien anders, wordt dit vermeld. Graag gepast betalen. We hanteren nog het trommeltje van ds. Kok.

Wij vragen: zijn er nog vrijwilligers, mannen of vrouwen, die ons willen helpen met de zaal klaarzetten en de drankjes te verzorgen en nadien op te ruimen. In het Dorpshoes Gelster op de Delle aanvang 14.30 uur.

Onze middagen in het najaar 2024 zijn:

  • Woensdag 18 september; ons jubileumfeestje: met de Neighboursisters. (Zie uitnodiging)
  • Woensdag 16 oktober; Johan Eppink van de dialectkring Achterhooks en Liemers.
  • Woensdag 20 november; Dini Izacks Brinkman uit Markelo met gedichten en verhalen rondom de boerderij na de oorlog.
  • Woensdag 18 december samen met de senioren Geesteren de kerstmiddag met de Sussen in zaal Baan.

Reinou, Ineke, Alice, Kitty, Reina en Diny

Contactpersoon Diny 0545 482011.

 


Terug naar overzicht