College stemt in met bouw vier appartementen aan Van Bevervoordestraat 17 in Gelselaar

woensdag 12 oktober 2022

Het college van B&W heeft positief gereageerd op het plan voor de ontwikkeling van vier levensloopbestendige appartementen aan de Van Bevervoordestraat 17 in Gelselaar.

De huidige bebouwing is ernstig in verval geraakt en zal worden gesloopt. Het nieuwbouwplan bestaat uit vier levensloopbestendige appartementen die bestemd zijn voor senioren. De appartementen zullen te huur worden aangeboden. De ontwikkeling sluit daarmee goed aan bij andere bouwontwikkelingen in Gelselaar.


Wethouder Arjen van Gijssel: ‘’Ik ben blij dat de vaart er goed in zit in Gelselaar. De vier appartementen komen in de nieuwbouw die het aanzicht heeft van de oorspronkelijke bouw. Het plan past daarmee dan ook prima in de uitgangspunten van het beschermde dorpsgezicht. Weer een mooie kwaliteitsimpuls voor een leefbaar Gelselaar!”

Met deze instemming van het college kan de initiatiefnemer het plan verder uitwerken. De definitieve afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst. Er moet ook een bestemmingsplanprocedure worden gevolgd. Geïnteresseerden in de woningen kunnen zich melden bij Gelselaars Belang. 

 

 

 


Terug naar overzicht