Nieuws van Excelsior


Excelsior zoekt spullen voor 10e boeken- en speelgoedmarkt

Voor de tiende keer organiseert muziekvereniging Excelsior Gelselaar een boeken- en speelgoedmarkt. Om in juli voor elk wat wils te kunnen bieden, gaan de enthousiaste commissieleden zaterdag 19 mei op pad om boeken, tijdschriften, strips, lp’s, cd’s, puzzels en kinderspeelgoed op te halen. 

Lees verder

Bevrijdingsconcert 5 mei

 Bevrijdingsconcert georganiseerd door de jeugd van Muziekvereniging Excelsior Gelselaar

Lees verder

Boeken- en Kinderspeelgoedmarkt

 Muziekvereniging Excelsior organiseert een Boeken- en kinderspeelgoedmarkt op zondag 1 juli tijdens de Ganzenmarkt

Lees verder

Najaarsconcert zondag 5 november

Zondag 5 november as vind het jaarlijkse najaarsconcert plaats van Muziekvereniging Excelsior Gelselaar. Onder leiding van dirigent Mark ten Breul wordt door het orkest muziek ten gehore gebracht rond het thema “Draken”.

Lees verder

Mark ten Breul nieuwe dirigent Excelsior Gelselaar!

Na 6 fijne muzikale jaren besloot Berjan Morsink te gaan voor een nieuwe uitdaging. Voor Excelsior betekende dit natuurlijk op zoek gaan naar een dirigent. 

Lees verder

Kids maken muziek bij Excelsior!!

Op 19 juni, een warme voor-zomerse avond, was het dan zover! De Mega MuziekManifestatie, de afsluiting van het Windkracht 6 Project, georganiseerd door Excelsior Gelselaar. 

Lees verder

Leerlingen Excelsior maken muziek tijdens de Ganzenmarkt!

Zondag 2 juli 2017 om 11.30 uur en 12.30 uur achter het Dorpshoes!! 

Lees verder

Het leven vieren met Excelsior Gelselaar

Celebrate life ! Het leven is om te vieren. Muziekvereniging Excelsior Gelselaar zal zaterdagavond 20 mei a.s. tijdens haar voorjaarsconcert prachtige muziek laten horen rond dit thema. 

Lees verder

Boeken- en Kinderspeelgoed gezocht

Voor de Boeken - en kinderspeelgoedmarkt op zondag 2 juli a.s. zijn we op zoek naar Boeken, Tijdschriften, Strips, Lp s, Cd s, Puzzels en Kinderspeelgoed

Lees verder

Snertconcert 2017

Zondag 22 januari 2017 geeft Excelsior in zaal Florijn een nieuwjaarsconcert, dat de naam Snertconcert dankt aan de soep die bezoekers die dag kunnen proeven.  

Lees verder

Soepverkoopactie Excelsior

Zaterdag 28 januari 2017 organiseert Muziekvereniging Excelsior een huis-aan-huis verkoopactie in Gelselaar, Haarlo, Borculo, Noordijk en een buitenwijk van Geesteren. 

Lees verder

Slagwerkavond

De Malletband organiseert vrijdag 24 maart een slagwerkavond in zaal Florijn, aanvang 20:00 uur.

Lees verder

Donateursconcert en Windkracht 6 project

Zaterdag 16 april 2016 geeft Muziekvereniging Excelsior een donateursconcert in Sportzaal De Benneker. Het publiek wordt meegenomen op een popmuzikale tijdruimtereis. 

Lees verder

Nieuws oktober 2015

We zijn heel blij te kunnen melden dat ons bestuur weer nagenoeg compleet is. Na de ledenvergadering in februari bestond het bestuur nog uit slechts drie personen.

Lees verder

Naoberconcert met medewerking van Excelsior

31 oktober worden zowel de 3 harmonieorkesten uit Geesteren, Gelselaar en Noordijk, ca. 110 leden, als de drum-en malletban

Lees verder

40 jaar Malletband Excelsior Gelselaar!

Dit is de aanleiding voor het komende concert van Muziekvereniging Excelsior uit Gelselaar. Zaterdag 21 juni aanstaande heet zij iedereen van harte welkom op haar Jubileumconcert.

Lees verder

WINDKRACHT 6

Wegens groot succes zullen wij ook dit jaar starten met 17 muzieklessen voor kinderen vanaf groep 4 van de basisschool. Dit project heeft als doel kinderen enthousiast te maken voor de muziek. Ze leren kennismaken met de verschillende instrumenten die je in een Harmonieorkest en Malletband vindt.

Lees verder

Soepactie Excelsior

25 januari tussen 10:00 en 13:00 uur komen leden van muziekvereniging Excelsior bij u aan de deur met erwtensoep en tomaten-groentesoep

Lees verder

Kerstconcert Excelsior Gelselaar

Op zaterdag 21 december geeft muziekvereniging Excelsior een kerstconcert bij café Florijn. Met medewerking van malletband, jeugdorkest en harmonieorkest.

Lees verder

Vriendenconcert Excelsior Gelselaar en De Eendracht Haarlo

Op 8 november houdt Excelsior Gelselaar een gezamenlijk concert met de Eendracht uit Haarlo. Gewoon omdat het gezellig is!
Graag laten beide verenigingen horen aan de plaatselijke bevolking en verdere geïnteresseerden, wat zij zoal in huis hebben.

Lees verder

Zomerconcert Excelsior Gelselaar bij Erve Brooks 14 juli 2013

Een mooie afsluiting van het jaar van muziekvereniging Excelsior Gelselaar! Bij de fantastische locatie van Erve Brooks gaf Excesior Gelselaar haar zomer concert. Het concert werd 2 keer opgevoerd, 1 keer om 14.30 uur en later nog een keer om ongeveer 16.00 uur.

Lees verder

Uitnodiging Zomerconcert

Op zondag 14 juli geeft muziekvereniging Excelsior een BuitenConcert bij Erve Brooks. Gratis Entree

Lees verder

Uitnodiging MegaMuziekManifestatie

Afsluiting Windkracht 6 Project op 28 juni om 18:30 uur in de G.A. v.d. Lugtschool. Fien, Casper, Karl, Emiel en Janiek treden voor u op samen met het jeugdorkest van

Lees verder

Inzameling oud papier en oud ijzer

Instrumentenfonds “Excelsior” haalt ook in 2013 weer oud papier en oud ijzer op. De opbrengst komt ten goede aan muziekvereniging “Excelsior”.

Lees verder

Soepactie Muziekvereniging 26 januari

Het is inmiddels een traditie geworden dat muziekvereniging Excelsior Gelselaar eind januari erwtensoep verkoopt. Dit wordt nu uitgebreid met tomaten/groentesoep.

Lees verder