Werkgroep Begraafplaats Gelselaar

zondag 25 maart 2018

Voorjaarsklusochtend op ZATERDAG 21 APRIL 2018 om 9.00 uur

De WBG verzorgt (praktisch wekelijks) het totale onderhoud van de begraafplaats. Daarnaast wordt er ook een algemene voorjaars – en najaars klus ochtend gehouden voor inwoners en andere belangstellenden. De voorjaarsklusochtend 2018 wordt gehouden op zaterdagochtend 21 april.
Om 09.00 uur staat de koffie klaar. We hopen dat velen (jong en oud) weer aanwezig zijn om gezamenlijk te helpen bij de extra klussen aan o.a. algemeen gedeelte, paden en graven. Dit met het doel om de begraafplaats een plek te laten zijn waar je graag wilt zijn, als in een park. Ook een plek om samen herinneringen te delen.

Daarom wordt in dat kader, na vele positieve reacties van afgelopen jaar, ook weer een bijeenkomst gehouden “Efkes stille staon bie….”
De WBG organiseert deze niet religieuze bijeenkomst van muziek, zang en gedichten op vrijdag 22 juni om 19.30 uur op de begraafplaats Gelselaar. Iedereen is van harte welkom!!
“Efkes stille staon bie….” is bedoeld voor iedereen die overleden geliefden, familie of vrienden op persoonlijke wijze willen herdenken. Ook als deze elders begraven of verstrooid zijn.

Mochten jullie wensen, tips of ideeën hebben over “Efkes stille staon bie….” of over het onderhoud van de begraafplaats in het algemeen: laat het ons weten.

Werkgroep Begraafplaats Gelselaar


Terug naar overzicht