Uitnodiging Woon-energie Café Gelselaar – woensdag 10 oktober - 19.30 uur – Dorpshoes Gelster

Onlangs heeft de woonenquête ‘Gelster Besteet ’ plaats gevonden.  Veel mensen hebben  in de enquête aangegeven dat men wensen heeft om de woning comfortabeler en/of energiezuinig te maken.  

 
Samen met verduursaamenergieloket  ( https://verduursaamenergieloket.nl/) en zlimthuis ( www.zlimthuis.nl) wil gemeente Berkelland mensen uit Gelselaar informeren over allerlei mogelijkheden om uw woning toekomst klaar te maken.


En daarom organiseren we deze bijeenkomst.
 

Andere onderwerpen waarover we met u in gesprek gaan, zijn:

·         Zonnepanelen in een Beschermd dorpsgezicht. Kan dat wel?

In Gelselaar is gemeente Berkelland reeds in gesprek met enkele inwoners over de mogelijkheden en voorwaarden hiervoor.  Tijdens deze avond informeren we u hier ook over.

·         Collectief aan de slag in Gelselaar

Die avond verkennen we met u of er ook ideeën en/of wensen zijn om collectief aan de slag te gaan met duurzaamheid in Gelselaar.

·         Financiële regelingen / leningen

Binnen gemeente Berkelland zijn verschillende leningen beschikbaar waar u gebruik van kunt maken voor het aanpassen van uw woning.

  https://www.gemeenteberkelland.nl/Inwoners/Leningen

 
Komt u  ook? Alle inwoners van Gelselaar zijn van harte welkom op deze bijeenkomst

Wellicht kent u andere inwoners in Gelselaar die verbouwingswensen hebben.  Tip ze dan over deze bijeenkomst.  Ook zij zijn van harte welkom.

 

Aan de slag en/of vragen

Lukt het niet om te komen, maar wilt u wel graag met andere inwoners in Gelselaar aan de slag om prettig en duurzaam te blijven wonen, mail of bel met een van de projectgroep leden!
 

Projectgroep "Gelster Besteet"

Biense Klein Braskamp

Bas te Velthuis


Terug naar woonvisie Gelselaar