Toneelavond G.A. v.d. Lugtschool

donderdag 7 maart 2019G.A. v.d. Lugtschool presenteert:
De toneelavond van Groep 1/2  Groep 3/4  Groep 5/6  Groep 7/8 met als thema:  "De Ruimte"
Vrijdagavond 22 maart om 19:30 uur bij café Florijn

Voor de pauze

Groep 1/2

Luun van de maan

Als Nik uit school komt, wemelt het rond zijn huis van de rechercheurs die naar iets zoeken. Luun is een buitenaards wezen en hij zit verstopt in een kliko. Nik verbergt hem in zijn kamer. Als hij naar school moet, duikt Luun daar ook op en brengt nogal wat consternatie teweeg. De recherche nadert de school. Daarom vermomt Nik zijn bezoeker en helpt hem te ontsnappen. Luun zegt kleine mensen slim te vinden en grote dom. Hij wil weer naar de maan. Maar hoe moet dat? Met een raket?

Groep 3/4

Dit jaar nemen groep 3 en 4 jullie mee op een onvergetelijke reis door het heelal. Laat u verrassen en voel de beleving binnen ons eigen STARTREK. Dansende planeten, vallende sterren, en wat zien we daar aliens….!!!

                          

Groep 5/6

Wij gaan een toneelstuk opvoeren over een ruimtevaarder. In zijn droom gaat hij op reis en maakt kennis met de ruimte. In zijn ‘ruimtevoertuig’ ontdekt  hij alle weetjes over de verschillende planeten.

Ga er goed voor zitten en laat u inspireren door de verschillende professors. Deze professors zullen u alle ins en outs over de verschillende planeten vertellen.
 

Na de pauze

Groep 7/8

Mijn juf komt van Mars

Zijn jullie klaar voor een avontuur!?
Get ready for take-off!

Een alien bestudeert het leven op aarde vanuit haar ruimteschip. Door een technisch mankement crasht haar schip op een schoolplein en wordt ze ontdekt door de kinderen van de klas van meester Bart. Ze vraagt hen om hulp om haar schip te repareren. Als de chagrijnige directeur van de school de klas in komt en vanwege een zieke inval-juf meester Bart bij de kleuters voor de klas wil zetten, verzinnen meester Bart en de klas dat de alien in werkelijkheid “Juf Alien” is en als invalkracht les kan komen geven.

De directeur gaat akkoord. De volgende dag gaat het meteen al mis. Juf Alien doet en zegt allemaal gekke dingen en een van de andere juffen (juf Yvonne) krijgt door dat er iets niet helemaal klopt aan die gekke nieuwe juf. Samen met de domme juffen Tineke en Elly gaat ze klikken bij directeur Bouwmeester. Als ze samen juf Alien bespioneren ontdekken ze dat het in werkelijkheid een alien is!

Kaartverkoop

Voorverkoop €2 per stuk.

Dinsdag 19 maart t/m vrijdag 22 maart 8.15-8.30 uur en 14.00-14.15 uur in de hal van de school.

Aan de kassa €3 per stuk.

Aandachtspunten

  • De toneelavond is niet toegankelijk voor kinderen beneden de vier jaar
  • Banken zijn voor de basisschoolkinderen
  • Middelbare scholieren horen bij  het volwassen publiek.
  • Denkt u dat uw kind de musical niet vol kan houden, dan kunt u in de pauze naar huis.
  • Probeer onnodig geloop tijdens de toneelavond te voorkomen.
  • Foto’s worden gemaakt door de organisatie.

Veel kijk en luisterplezier!

Met dank aan:

De ouderraad, Café Florijn, Biksound en de sponsoren

Het team en de leerlingen van de G.A. van der Lugtschool.
 


Terug naar overzicht