Doe mee met de 4e Gelsterse Muziekbingo - The Vinyl Edition!

zondag 24 januari 2021

Corona domineert helaas nog steeds ons leven, dus wij vinden het weer hoog tijd voor wat afleiding en vermaak! De avondklok gooide eventjes roet in het eten... Maar, wij zijn zo flexibel als een elpee; de Gelsterse Muziekbingo - The Vinyl Edition is daarom verplaatst naar zondagmiddag 31 januari. Vanaf 14.30 uur gaan de virtuele deuren van ‘t Dorpshoes open en is de dansvloer geopend.

Doe ook mee met dit oh zo gezellige online feestje en maak je klaar voor een middag meeblèren, dansen en springen vanuit je eigen woonkamer. Volg daarbij natuurlijk het dringende advies van Mark Rutte: maximaal 1 bezoeker per dag. Maar hey, de vorige drie edities hebben bewezen dat je met je eigen huishouden een meer dan prima feestje kan bouwen!

Wederom zijn er superveel prijzen te winnen, allemaal gekocht bij of gesponsord door ondernemers uit Gelselaar of omstreken. En ook aan de kids is gedacht, want we snappen dat zij er op zondagmiddag gewoon gezellig bij zijn. Dus bestel je bingokaarten vandaag nog (maar uiterlijk woensdag 27 januari) door een appje te sturen naar 06 – 14 636 794 en steun naast onze ondernemers ook het bruisende hart van ons dorp: ’t Dorpshoes.

Zien we je de 31e?


Terug naar overzicht