Gelsterse Dorp Kwis

zaterdag 5 oktober 2019 (18:30

Locatie: Dorpshoes Gelster


Ook in Gelselaar gaat het gebeuren! De Gelsterse Dorps Kwis. Het fenomeen Dorps Kwis is “overgewaaid” vanuit Noord Brabant, waar het al een aantal jaren zeer populair is in vele dorpen. De laatste jaren is het ook erg in trek bij Gelderlandse en Overijsselse dorpen. Hier in de buurt hebben o.a. Barchem, Laren, Zelhem, Markelo en Holten al één of enkele jaren een Dorps Kwis georganiseerd. 

 

En nu in 2019 op zaterdag 5 oktober voor de 1e keer in Gelster! 

 

De kwis wordt in teams van min. 8 en max. 12 personen gespeeld. Teams kunnen op vele manieren samengesteld worden. Denk aan families en vrienden, maar natuurlijk ook vanuit verenigingen of buurten! Wees creatief, maak een team met veel diversiteit! Zorg dat je de juiste mensen in je team hebt!

Het allerbelangrijkste doel is om samen een hele gezellige uitdagende GDK avond te hebben! Stel een gevarieerd (jong, oud, sterk, slim) team samen en bedenk een leuke teamnaam. Bepaal en regel zelf een locatie in Gelselaar waar je als team de vragen gaat beantwoorden, dat mag bij iemand in de huiskamer zijn, op een kantoor, in een kantine etc.. Alle hulpmiddelen mogen daarbij ingezet worden: telefoon, internet, Facebook, kranten, opa’s en oma’s, bekenden en onbekenden. De doe-opdrachten kunnen elders in Gelselaar plaatsvinden. 

 

Houd ook de speciale Facebookpagina Gelsterse Dorps Kwis in de gaten.

 

Veel plezier met de voorbereidingen en tot 5 oktober!

 

Organisatie GDK

 

Bert Hondorp

Erna Koeslag

Wim Kossink

Mariska Eeftink

 


« Terug