Sint en pieten komen naar Gelselaar

vrijdag 29 september 2017



Op zaterdag 25 november verzamelen we ons bij café Florijn om 14.30 uur. Vandaar gaan we achter muziek vereniging Excelsior aan om sint en pieten aan de rand van het dorp welkom te heten.
Na een korte rondgang door het dorp komen we weer terug bij Florijn om samen een feestje te vieren.
De kinderen krijgen dan gelegenheid om de gasten uit Spanje een hand te geven, tekening af te geven, liedjes te zingen,enz.
Het leerlingenorkest van Excelsior zal ook aanwezig zijn om ons muzikaal te ondersteunen.

Tijdens de intocht en het feest bij café Florijn bent u als ouders(s) / verzorgers(s) zelf verantwoordelijk voor uw kind(eren).

Bij café Florijn zijn vooraan plaatsen voor de kinderen gereserveerd. Ouders worden verzocht achter in de zaal plaats te nemen.
Om geloop in de zaal te voorkomen, worden deze middag door de organisatie foto's gemaakt die op www.gelselaar.nl worden geplaatst.

 Op dinsdagmorgen 5 december vanaf 08.30 uur zullen sint en pieten een bezoek brengen aan de       kinderen van de peuteropvang en de G.A. van der Lugtschool.
 De kinderen krijgen hierover nog apart bericht thuis.


Sint en pieten willen (voor een kleine vergoeding die ten goede komt aan de kinderen van school en peuteropvang) ook bij u thuis, buurt of vereniging komen. Dit kan nog op de volgende data: zondag 26 november, zaterdag 2 december, zondag 3 december of dinsdagavond 5 december.
Daar ze erg druk zijn is het volgende van belang:
Wilt u sint en pieten voor thuis bestellen? Ga dan snel 06 20678350 appen of bellen!

Sinterklaascommissie Gelselaar


Terug naar overzicht