Dorpshoes Gelster

dinsdag 24 mei 2016

 Beste gebruikers van het "Dorpshoes Gelster",

Inmiddels is ons Dorpshoes al bijna 2 maanden in gebruik. Wij hopen dat jullie allemaal al enigszins gewend zijn aan het nieuwe onderkomen. Natuurlijk zijn de eerste weken nog wat "onwennig" en moet iedereen zijn draai nog even vinden. Volgens ons zijn de eerste weken echter prima verlopen. Uiteraard zijn de lijnen kort en kunnen we elkaar direct aanspreken als er aandachtspunten zijn.

Kortom een positieve blik op de afgelopen weken. Echter moeten wij jullie ook een onverwachte mededeling doen. Beheerder, Daan Ebbers, heeft ons vorige week laten weten dat hij wegens gezondheidsredenen niet langer als beheerder kan functioneren. Hij heeft van zijn arts het dringende advies gekregen te stoppen met deze functie. Wij als bestuur betreuren dit, maar respecteren zijn keuze.

Daan heeft zich als vrijwilliger beschikbaar gesteld voor het Dorpshoes. Bas te Velthuis zal, zoals dat de bedoeling was, betrokken blijven bij activiteiten in het Dorpshoes.

Het bestuur beraadt zich op dit moment over de ontstane situatie. Tot nader bericht zullen de bestuursleden als aanspreekpunten gelden, graag zoveel mogelijk via de mail: beheer@dorpshoesgelster.nl.

Mochten er vragen zijn ontstaan door bovenstaand bericht, zijn wij natuurlijk graag bereid deze te beantwoorden.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Dorpshoes Gelster


Terug naar overzicht