Donateursconcert Excelsior

woensdag 18 mei 2016

Op zaterdag 16 april jl. zijn er 5 jubilarissen gehuldigd tijdens het jaarlijkse donateursconcert van Muziekvereniging Excelsior uit Gelselaar:

  • André Overbosch 25 jaar lid
  • Willy Wanink 40 jaar lid
  • Wim Kossink 40 jaar lid
  • Gerdie ten Have 40 jaar lid
  • Jan Stoltenberg 60 jaar lid



Het thema van het donateursconcert was een Popmuzikale tijdruimtereis .

De Jeugddrumband o.l.v. Otto Camfferman opende de avond, daarna was het de beurt aan het Leerlingenorkest o.l.v. Rosanne Sprick. 5 Kinderen van het Windkracht 6 project deden ook mee. Het Leerlingenorkest speelde “Astronaut wil ik worden” en de kinderen van het Windkracht 6 project zongen de tekst mee. Een mooie ervaring voor de kinderen en zeer geslaagd.

Hierna werden de jubilarissen gehuldigd door de voorzitter. Jan Stoltenberg is 60 jaar lid van Excelsior. Hij kreeg van de KNMO een vergulde speld en een oorkonde. Namens de vereniging kreeg hij een bronzen beeldje van een baritonspeler. Willy Wanink, Wim Kossink en Gerdie ten Have zijn 40 jaar lid van Excelsior. En Andre Overbosch 25 jaar is 25 jaar lid.

Als afsluiter voor de pauze trad de Malletband op o.l.v. Otto Camfferman met diverse nummers die prima aansloten bij het thema van de avond.

Na de pauze had het Harmonieorkest o.l.v. Berjan Morsink een non stop muziekprogramma met muziek uit de jaren 1920 tot 2000 . De muziek werd prachtig aangevuld met mooie beelden uit die jaren.

Het was een mooie muzikale avond!
 

 


Terug naar overzicht