'Holland Ontspoord' en 'de Mölle' winnaars Schöppen Johan toernooi

dinsdag 24 april 2018

Zaterdagavond 21 april was de finale avond van het "Schöppen Johan Toernooi" wat wij als Biljartvereniging Gelster voor de 18de keer organiseerden. Het is een toernooi voor "niet" biljarters uit Gelselaar en omgeving. Liefst 64 deelnemers deden deze editie mee.

In de B-poule finale streden de Sissy's tegen De Mölle. Ondanks hun unieke outfit wisten de Sissy's de finale niet te winnen. Na een gelijk opgaande strijd na 3 partijen, werd de wedstrijd in de laatste partij beslist in het voordeel van De Mölle.

In de A poule finale kwam de winnaar van vorig jaar, De Tamme Kastanjes, uit tegen zevenvoudig toernooi winnaar Holland Ontspoord. Wederom werd het een gelijk opgaande strijd. Holland Ontspoord bracht een debutant mee naar de finale. Dick van de Bik zorgde er in de laatste partij voor dat de beker voor de 8ste keer bij Holland Ontspoord terecht kwam.

In de strijd om het halve varken was Bertho Scholten de gelukkige. Voor Bertho was het een mooie avond. Hij won met zijn team De Mölle de B poule finale en pakte met 56 punten de dagprijs in de strijd om het halve varken. Uiteraard won hij met deze score ook het halve varken zelf!

Wij bedanken alle deelnemende teams, de firma Krebbers en niet op de laatste plaats onze thuisbasis Café Florijn. Het was weer goed vertoeven bij Jan en Rita de afgelopen weekenden.

Graag tot in 2019!








Terug naar overzicht