Bedrijven


Beats+Music

Beats+Music is de lespraktijk van Joren Strijbos en Nardi Strijbos- Hilhorst. Ze bieden drumlessen en saxofoonlessen aan. Door hun ervaring in het onderwijs zijn ze in staat om lesstof op diverse manieren aan te bieden en zo goed in te spelen op de betreffende leerling. Daarnaast maakt samenspelen een belangrijk deel van hun lespraktijk uit. Tevens verzorgen ze peutercursussen en zijn er diverse mogelijkheden voor workshops.

Bik Sound

Biksound V.O.F. Geluidverzorging. Biksound verzorgt geluid en licht voor kleine en middelgrote evenementen, maar ook voor Uw vergaderingen, feestjes, openingen,

Bovenschutte

Deze meubelmakerij is specialist in de restauratie van antieke meubelen. Ook voor de levering van kastanjehoutproducten en landelijke hekwerken en poorten kunt u terecht bij Bovenschutte.

Diepvriesman

Diepvriesman Bert Hondorp Gelselaar bezorgd diepvriesproducten bij u aan huis. Voor meer info kunt u mailen naar diepvriesman(at)gelselaar(punt)nl

Figee Graphics

voor Artist Impressions van woning- en utiliteitsbouw

Guido Bogert

Guido Bogert fotografie is gespecialiseerd in bedrijfsreportages, digitale beeldbewerking en huwelijks- en portretfotografie.

Kinderopvang het Ooievaarsnest Gelselaar

Het Ooievaarsnest biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van zes weken tot en met 12 jaar waarbij het accent op buiten en de natuur ligt. De zorg is verdeeld over drie sectoren: kinderdagverblijf, peutergroep en de buitenschoolse opvang

Koeslag Administratiekantoor

Voor advies, belastingaangifte of uw complete boekhouding. Gespecialiseerd in het midden en kleinbedrijf.

Landgoed Hilhorst

Landgoed Hilhorst kent een lange geschiedenis als boerderij met bossen en natuur. Er kunnen nu op afspraak groepen ontvangen worden voor een presentatie of een excursie.

Marijke van Epen

Kaartweven, bandweven en oorspronkelijke weeftechnieken

Onderlinge Verzekeringen Geesteren Gelselaar

Verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij.

Software trader

SoftwareTrader handelt in merksoftware.

Wijnhoeve Kunneman

Jan en Gea Zieverink hebben sinds 2004 aan de Altena's Dijk in Geesteren een wijngaard met een oppervlakte van 1,8 hectare.

Zorgboerderij Elderink

Zorgboerderij Elderink, kruiden en meer, is een kleinschalig tuinproject met zorg.

Horeca/Toerisme


Borculo Bruist

Hier vind je alle informatie over activiteiten die in Borculo en haar kerkdorpen plaatsvinden. De website is tot stand gekomen door een samenwerking van de Borculose Ondernemersvereniging (BOV), Stichting Promotie Borculo (SPB), Toeristische Informatie Borculo (TIB, voormalige VVV) en de Borculose Contact Club (BCC).

Café Florijn

In ons Café bent u van harte welkom voor een kopje koffie, ijsje of consumptie. U kunt in het Restaurant genieten van een goede ambachtelijk bereidde maaltijd, en bij mooi weer is het op het terras heerlijk toeven, en geniet u van het mooie landelijke uitzicht.

Erve Brooks

Pannenkoekenboerderij Erve Brooks en museumboerderij Erve Brooks Niehof. Met een buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, speelhoek, Avonturenpad, huifkartocht, klootschieten, vogel/boogschieten etc. hoeft u zich niet te vervelen.

Schuppen recreatie

Sfeervol ingerichte vakantieappartementen in verschillende formaten en minicamping met goede sanitaire voorzieningen op ruime plaatsen bij boerderij "Schuppen" te Gelselaar.

VVV Hartje Achterhoek

Toeristische informatie over Borculo, Neede, Ruurlo en Eibergen.

Overige


Beeldhouwatelier en Beeldentuin 't Oosterhof

Kom ook genieten op 't Oosterhof. Wij onthalen je graag op ons heerlijke hof om te genieten, of je nu kunst komt maken of kunst komt kijken. U kunt bij ons terecht voor Workshops Beeldhouwen, de Beeldentuin, Open atelierdagen, Theaterdagen voor kids enz

Edelweisskapelle

De slogan "Allround in muziek voor een vrolijk publiek" vertelt in één zin de doelstelling van de Edelweiss Kapelle

Gelderland in beeld

De gedigitaliseerde beeldcollectie van de Gelderland Bibliotheek, onderdeel van Bibliotheek Arnhem. Op deze site vindt u ca. 60.000 ansichtkaarten, foto's en gravures met topografische afbeeldingen uit de provincie Gelderland

Gemeente Berkelland

Site van de gemeente Berkelland

Herman Riethorst

Zanger/entertainer Herman Riethorst

Historische vereniging Borculo

De Historische vereniging Borculo zorgt ervoor dat de historie van Borculo, Geesteren, Haarlo en Gelselaar bewaard blijft.

Seniorenraad Berkelland

Belangenbehartiging van en door ouderen in de gemeente Berkelland

Stichting Financieel Sterk

De Stichting heeft als hoofddoel: het in een heel vroeg stadium voorkomen van financiële problemen. Financieel sterk zet in op preventie, vóórdat de schuldhulpverlening in zicht komt. Financieel Sterk is geen nieuwe instantie maar een open en dynamisch samenwerkingsverband van financieel hulpverleners en externe partners. Ze werken nauw samen met de Voor Mekaar Teams in Berkelland

Thuis in de achterhoek

Het digitale platform met het grootste aanbod huurwoningen in de Achterhoek. Thuis in de Achterhoek is een initiatief van woningstichting Bergh, woningstichting Dinxperlo, ProWonen, Sité Woondiensten en Wonion.

Voormekaarteam Borculo

De Voormekaar teams zijn er voor taken op het sociaal terrein: begeleiding van zorgbehoevende mensen (Wet maatschappelijke ondersteuning), jeugdzorg, (passend) onderwijs en re-integratie en participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.